Z uporabo spletnega mesta, ne da bi spremenili nastavitve brskalnika, se strinjate z uporabo piškotkov. Nastavitve brskalnika, ki določajo način njihovega shranjevanja, lahko kadar koli spremenite. Kliknite, če želite izvedeti več o Politiki piškotkov.

  OK

Brezplačna dostava

Rok dostave

3-6 delovnih dni

Vračilo artiklov

v 14 dneh
layouts.en layouts.de-at layouts.fr-be layouts.bg layouts.hr layouts.sr-me layouts.cs layouts.et layouts.fi layouts.fr layouts.el layouts.es layouts.nl layouts.en-ie layouts.lt layouts.lv layouts.de layouts.pl layouts.pt layouts.ru layouts.ro layouts.sr layouts.sk layouts.sl layouts.uk layouts.hu layouts.it

KODA POPUSTArea5

Filtracija

Vrsta kabine
Kotni (73)
Način odpiranja
Drsni (31)
Zaključek mešalnika
sijajni (40)
Barva
Pokaži vse
Velikost kabine
100x80 (20)
Smer razvrščanja
po abecedi
  • po abecedi
  • od najnovejšega
  • od najstarejšega
  • od najcenejših
  • od najdražjega

Vaš izbor:

Odstranite vse

Pravokotna tuš kabina

Po dolgem in napornem delovnem dnevu sanjate le o osvežilni prhi? Potem je pravokotna tuš kabina popolna rešitev za vas. V trgovini Rea ponujamo izdelke najvišje kakovosti po najboljših cenah. Tu boste našli pravokotne tuš kabine iz najkakovostnejših materialov, ki so odporni na vlago in druge škodljive dejavnike.

Naše kopalniške kabine odlikujeta funkcionalnost in estetsko oblikovanje. Večina modelov je pravokotne oblike, zato se popolnoma prilegajo prostoru tudi v razmeroma majhni kopalnici. Pravokotne tuš kabine odlikuje vsestranska uporaba. Primerne so tako za sodobne kot tudi za bolj klasične kopalnice. Pravokotne prhe so opremljene s tesnimi vrati, ki zagotavljajo učinkovito hidroizolacijo prostora. Hkrati njihova matirana zasteklitev zagotavlja intimnost za kopajočo se osebo. Zaradi tega je pravokotna tuš kabina primerna tudi za namestitev v kopalnice v kombinaciji s straniščem.

Tuš kabine: 120×90, 120×80, 100×80, 120×100 – različni modeli, vrhunska kakovost izdelave.

Ponudba trgovine Rea se nenehno dopolnjuje z vrhunskimi pravokotnimi tuš kabinami različnih velikosti. Med strankami so najbolj priljubljeni modeli 90×120 cm. Je vaša kopalnica premajhna za tako velik tuš? Brez težav. V naši trgovini so na voljo tudi pravokotne tuš kabine v velikosti 80×100. Glede na vaše želje in potrebe so lahko opremljeni z vrati na tečajih, ki se odpirajo samo na eno stran, ali z nihajnimi vrati, ki se odpirajo navznoter in navzven. Pravokotna tuš kabina je običajno prevlečena s posebnim hidrofobnim premazom. Tako ga boste zlahka vzdrževali čistega.

Pravokotne tuš kabine brez pladnja.

Z nami je funkcionalna in estetska tuš kabina pravokotne oblike na dosegu roke. Ne zamudite te priložnosti in še danes obiščite trgovino Rea. Zagotavljamo vam, da svoje odločitve ne boste obžalovali!

Newsletter

*Sprejemajte naše ponudbe, promocije in posebne ponudbe! *Prijavite se na naš newsletter še danes!