Z uporabo spletnega mesta, ne da bi spremenili nastavitve brskalnika, se strinjate z uporabo piškotkov. Nastavitve brskalnika, ki določajo način njihovega shranjevanja, lahko kadar koli spremenite. Kliknite, če želite izvedeti več o Politiki piškotkov.

  OK

Brezplačna dostava

Rok dostave

3-6 delovnih dni

Vračilo artiklov

v 14 dneh
layouts.en layouts.de-at layouts.fr-be layouts.bg layouts.hr layouts.sr-me layouts.cs layouts.et layouts.fi layouts.fr layouts.el layouts.es layouts.nl layouts.en-ie layouts.lt layouts.lv layouts.de layouts.pl layouts.pt layouts.ru layouts.ro layouts.sr layouts.sk layouts.sl layouts.uk layouts.hu layouts.it

KODA POPUSTArea5

Filtracija

Vrsta kabine
Kotni (138)
Način odpiranja
Drsni (61)
Barva
Pokaži vse
Zaključek mešalnika
sijajni (97)
Velikost kabine
90x90 (38)
Smer razvrščanja
po abecedi
  • po abecedi
  • od najnovejšega
  • od najstarejšega
  • od najcenejših
  • od najdražjega

Vaš izbor:

Odstranite vse

Tuš kabine

Ločena prha je v naših kopalnicah vse pogostejša – bodisi kot nadomestilo za tradicionalno kad bodisi poleg nje, če to dopušča notranji prostor. To je rešitev, ki omogoča hitro in udobno kopel kadar koli. Sodobne tuš kabine niso le udobne in praktične, temveč tudi zelo elegantne. Zato se odlično prilegajo sodobnemu dizajnu kopalnice. Zaradi velike raznolikosti modelov je enostavno izbrati pravega za vsak prostor – optimalnega ne le glede velikosti ali oblike, temveč tudi glede videza.

Pravilna tuš kabina za vsako notranjost.

Ne glede na velikost in obliko prostora izbira prave tuš kabine ne bi smela predstavljati težav. V ponudbi Rea so na voljo standardne in manj pogoste oblike in velikosti. Katere?

- Tuš kabina 80×80 je kot nalašč za majhne kopalnice. Polkrožna oblika bo v tem primeru prihranila še več prostora.

- Nekoliko večja pršna armatura 90×90 omogoča udobnejše prhanje in je zaradi rešitve z zložljivo steno lahko zelo funkcionalna.

- Vse pogostejša izbira so tudi pravokotni modeli, ki so videti odlično v sodobnih ureditvah, hkrati pa zagotavljajo več prostora pri prhanju. Ta rešitev omogoča širok izbor velikosti, kot so 80 × 90, 80 × 100 ali celo 120 × 90 cm.

Izjemno priljubljene postajajo tudi prhe za hojo*, tj. prhe brez tuš pladnja in z odtokom, vgrajenim v tla (npr. linijski odtok). Ta rešitev je izjemno estetska, a tudi praktična. Poleg tega lahko z vgradnimi stenami skoraj poljubno oblikujete prostor in ustvarite tuš po svojih sanjah.

  • Po čem se razlikujejo kopalniške prhe, ki so na voljo v naši ponudbi?

Ponujamo široko paleto izdelkov, tako da lahko vsakdo najde nekaj zase, ne glede na velikost svoje kopalnice in svojo oblikovalsko vizijo. Ponudba vključuje klasične kopalniške tuš kabine s kromiranimi profili ter različice v črni in zlati barvi, ki so odlična izbira za vse ljubitelje in navdušence nad sodobnimi elementi in duhom glamurja. Profili in ročaji so izdelani iz aluminija, ki je bil štirikrat lasersko prevlečen z vrhunskim emajlnim premazom. Zato so ti sestavni deli tuš kabine zelo odporni proti koroziji, poledenitvi in razbarvanju. Poleg tega je njihova površina izjemno trpežna in jo je zelo enostavno čistiti.

Ne glede na to, ali želite tuš kabino brez pladnja ali tradicionalno tuš kabino s pladnjem, so vse tuš kabine izdelane iz visokokakovostnega kaljenega varnostnega stekla. Zato se lahko zanesete na nemoteno in enostavno uporabo. Izdelke, ki jih ponujamo, odlikuje univerzalna zasnova, zato jih je mogoče zlahka kombinirati z drugim okovjem. Ponudba sega od najpreprostejših zasteklitev do modelov mansardnih tuš kabin. Na voljo je tudi veliko izdelkov za ljubitelje kovinskih odtenkov. Tisti, ki želijo praktične rešitve, se lahko odločijo za tuš kabino, ki je dodatno opremljena z majhnimi policami.

Rea tuš kabine.

Blagovna znamka Rea ponuja vrsto rešitev, ki ustrezajo različnim pričakovanjem in potrebam strank. Vse naše tuš kabine so ustvarjene z mislijo na maksimalno vzdržljivost, robustnost in funkcionalnost ter privlačno obliko v skladu s sodobnimi trendi. Vabimo vas, da se seznanite z našimi predlogi!

Newsletter

*Sprejemajte naše ponudbe, promocije in posebne ponudbe! *Prijavite se na naš newsletter še danes!