Z uporabo spletnega mesta, ne da bi spremenili nastavitve brskalnika, se strinjate z uporabo piškotkov. Nastavitve brskalnika, ki določajo način njihovega shranjevanja, lahko kadar koli spremenite. Kliknite, če želite izvedeti več o Politiki piškotkov.

  OK

Brezplačna dostava

Rok dostave

3-6 delovnih dni

Vračilo artiklov

v 14 dneh
layouts.en layouts.de-at layouts.fr-be layouts.bg layouts.hr layouts.sr-me layouts.cs layouts.et layouts.fi layouts.fr layouts.el layouts.es layouts.nl layouts.en-ie layouts.lt layouts.lv layouts.de layouts.pl layouts.pt layouts.ru layouts.ro layouts.sr layouts.sk layouts.sl layouts.uk layouts.hu layouts.it

KODA POPUSTArea5

Filtracija

Product.flag_id
POLECANE (9)
Izdelki v promociji
Pokaži vse
Proizvajalec
Rea (9)
Garancija
Pokaži vse
Material
polipropilen (8)
Globina
s spletne strani
    s spletne strani na . cm
Barva
Pokaži vse
Smer razvrščanja
po abecedi
  • po abecedi
  • od najnovejšega
  • od najstarejšega
  • od najcenejših
  • od najdražjega

Vaš izbor:

Odstranite vse

Aktivirne tipke

V novih in prenovljenih straniščih redko najdemo tradicionalne straniščne školjke na splakovanje. Nadomestili so jih sodobni sistemi skritih straniščnih školjk, kar pomeni, da je celoten vodovodni sistem z okvirjem skrit v steni. Edini del, ki poleg straniščne školjke štrli ven, je gumb za straniščno školjko, ki omogoča pravilno splakovanje vode po uporabi stranišča.
Gumb za skrito straniščno školjko je samostojen sestavni del, ki ga lahko po potrebi kadar koli zamenjate. Pri zamenjavi ni treba posegati v strukturo predstenske enote. Zaradi minimalistične zasnove in kompaktnih dimenzij je varčna rešitev za kopalnice z omejenim prostorom in nestandardnimi značilnostmi, kot so poševni stropi. Gumb za splakovanje je lahko univerzalen, vendar morate vedno preveriti proizvajalčeve specifikacije za enoto in druge komponente v sistemu, da se prepričate, da se vse ujema.
h2. * Gumb za izpiranje WC – kaj morate vedeti o njem.

Gumbi za splakovanje za straniščne police so na voljo v različnih različicah. V preteklosti so prevladovali enofunkcijski modeli z enim samim gumbom, ki je vedno sprostil določeno količino vode, v povprečju med 5 in 9 litri.
Vendar tovrstna rešitev ni niti ekonomična niti okolju prijazna, zato v naši trgovini ponujamo samo gumbe za splakovanje z dvema funkcijama. Takrat imamo dva gumba – manjšega, ki običajno sprosti 3 litre vode, in večjega, ki sprosti 6 litrov. Običajno sta vizualno oblikovana tako, da nihče nima težav z razlikovanjem, kateri je kateri. Proizvajalec te vrednosti vedno navede v navodilih za uporabo aparata. Tam je tudi navedeno, da je povprečni čas splakovanja približno pet sekund.
Gumbi za podometno stensko tuš kabino, ki so razdeljeni na dva dela, omogočajo porabo do polovico manj vode, kar se med drugim odraža v nižjih računih, kar je ob naraščajočih drugih stroških zelo dobrodošlo.

Katere barve so na voljo za gumbe za skrito stransko školjko – pregled.

Gumbi za skriti splakovalnik morajo predvsem izpolnjevati svojo osnovno, uporabno vlogo, vendar ne smemo pozabiti na estetiko. Ta majhen element ima namreč, kar se zdi kontraintuitivno, velik vpliv na zasnovo stranišča. Zato je vredno poskrbeti, da se dobro zlije z okolico.
V naši trgovini ponujamo gumbe za splakovanje v pravokotnem ohišju velikosti 250 × 165 mm in v več barvnih različicah – kromu, zlati in črni. Nekateri modeli imajo tipke v najpreprostejših geometrijskih oblikah, tj. podolgovate, kvadratne ali okrogle, in so lahko razporejene ločeno ali pa se dotikajo druga druge. Zaradi široke izbire je mogoče te enote prilagoditi značaju kopalnice, bodisi glede barve, zaključka (mat ali sijaj) ali oblike.

Newsletter

*Sprejemajte naše ponudbe, promocije in posebne ponudbe! *Prijavite se na naš newsletter še danes!