Z uporabo spletnega mesta, ne da bi spremenili nastavitve brskalnika, se strinjate z uporabo piškotkov. Nastavitve brskalnika, ki določajo način njihovega shranjevanja, lahko kadar koli spremenite. Kliknite, če želite izvedeti več o Politiki piškotkov.

  OK

Brezplačna dostava

Rok dostave

3-6 delovnih dni

Vračilo artiklov

v 14 dneh
layouts.en layouts.de-at layouts.fr-be layouts.bg layouts.hr layouts.sr-me layouts.cs layouts.et layouts.fi layouts.fr layouts.el layouts.es layouts.nl layouts.en-ie layouts.lt layouts.lv layouts.de layouts.pl layouts.pt layouts.ru layouts.ro layouts.sr layouts.sk layouts.sl layouts.uk layouts.hu layouts.it

KODA POPUSTArea5

Tuš stena Rea Bler-1 110 s polico in obešalnikom Evo

ID: 5777
EAN: 5906366004421
SKU: KPL-K7956
 • 408.00
  Informacije o dostavi: 3-6 dni
 • -
  +
 • Izbrana različica zdaj ni na voljo.

  Obvestite me, ko se pojavi:

Tehnični parametri
Velikost kabine: 110
Barva: Črn
Vrsta kabine: Walk-in
Barva stekla: Transparentne 8mm
Seria: Bler
Smer tuš kabine: univerzalen
Garancija: 24 mesecev
Proizvajalec: Rea
Opis

Bler-1 tuš stena

Sodobna zasnova, ki je pospremljena s subtilnim pridihom geometrije, bo zagotovo osvežila vsako kopalnico in poskrbela za čudovito razpoloženje, ne glede na to, ali je notranjost oblikovana v modernem, vintage ali katerem koli drugem slogu.

Črni profili v kombinaciji s prozornim steklom so nič manj kot popolno ravnovesje pri oblikovanju celotnega izdelka. Črne črte, ki potekajo vzdolž stene in ustvarjajo popolnoma uravnotežen vzorec, so še ena kakovost, ki razveseli oko tudi najbolj prefinjenega okusa. Nastavljiva aluminijasta roka s svojim minimalizmom dopolnjuje celotno kompozicijo.

Stena za prhanje Bler ni le nepogrešljiv pripomoček za vsakodnevno higieno, temveč tudi čas za trenutek sprostitve, ki si ga zaslužite po dolgem dnevu. Zelo smo se potrudili, da je izdelek poleg vrhunske funkcionalnosti tudi edinstven element v vaši kopalnici in ne prinaša užitka le vašemu telesu, temveč tudi vašim očem. Dovolite si, da bo vaša kopalnica več kot le prostor za osvežitev.

Za največje udobje je naša stena prevlečena z inovativnim nanopovlakom Easy Clean, tehnologijo, ki vam omogoča, da steno ohranite popolnoma čisto z najmanjšim naporom. Ohranite popolno čistočo brez uporabe močnih čistilnih sredstev. Poleg tega priloženi talni trak ščiti steklo prhe pred poškodbami. *Črna barva se nanese med proizvodnim procesom, nato pa se skupaj z okencem dvakrat kalita pri 600-800 °C. To zagotavlja 100-odstotno vzdržljivost in odpornost proti praskam in mehanskim poškodbam. To je edina metoda, ki zagotavlja najvišjo kakovost in trajnost.

Praktična polica z držalom za brisače Evo Black Mat

Steni za prhanje Bler je priložena praktična polica z držalom za brisače Evo. Izdelana je iz visokokakovostnega aluminija, prevlečenega s črno mat barvo, ki je odporna na poškodbe in praske. Praktična polica vam bo omogočila, da boste v kopalnici ohranili red in čistočo, njena sodobna oblika pa bo vaši kopalnici dodala dodaten dekorativni element.

Pred namestitvijo je treba polico odrezati na širino stekla za prho, največja dolžina police je 120 cm. Namestitev je zelo intuitivna, preprosto privijte vijake, ki držijo polico na želeni višini.

Ustrezne komplete za prho, odtoke in drugo kopalniško opremo lahko najdete v naši trgovini.

navodila in datoteke za prenos

Izdelki, ki vas morda zanimajo

  Newsletter

  *Sprejemajte naše ponudbe, promocije in posebne ponudbe! *Prijavite se na naš newsletter še danes!