Z uporabo spletnega mesta, ne da bi spremenili nastavitve brskalnika, se strinjate z uporabo piškotkov. Nastavitve brskalnika, ki določajo način njihovega shranjevanja, lahko kadar koli spremenite. Kliknite, če želite izvedeti več o Politiki piškotkov.

  OK

Brezplačna dostava

Rok dostave

3-6 delovnih dni

Vračilo artiklov

v 14 dneh
layouts.en layouts.at layouts.bn layouts.bg layouts.hr layouts.me layouts.cs layouts.et layouts.fi layouts.fr layouts.el layouts.es layouts.nl layouts.ie layouts.lt layouts.lv layouts.de layouts.pl layouts.pt layouts.ru layouts.ro layouts.sb layouts.sk layouts.si layouts.uk layouts.hu layouts.it

KODA POPUSTArea5

Armatura za umivalnik Rea Lungo Rose Gold Low

ID: 3321
EAN: 5902557341603
SKU: REA-B4500
 • 58.00
  Informacije o dostavi: 3-6 dni
 • -
  +
 • Izbrana različica zdaj ni na voljo.

  Obvestite me, ko se pojavi:

Tehnični parametri
Vrsta mešalnika: umivalnik
Namestitev mešalnikov: pult
Material: medenina
Doseg izliva (mm) 100 mm
Vrsta glave za prhanje: keramika – Sedal
Višina (mm) 165 mm
Premer priključka: 3/8 palca
Perlator: Nadzemni
Vključene cevi: 50 cm – Tucai
Garancija: 5 let
Proizvajalec: Rea
Opis

Predstavljamo vam sodobno in zelo funkcionalno mešalno pipo Rea Lungo Rose Gold. To je izdelek, ki bo odlično zapolnil vaš kopalniški prostor, hkrati pa ohranil brezhiben videz in notranjo estetiko. Baterija je primerna za namestitev na pult ali umivalnik. Izdelana je iz medenine in prevlečena s kromom za fenomenalen učinek. Zaradi posebne proizvodne faze je trpežna in enostavna za čiščenje. V naši ponudbi lahko najdete ustrezna umivalna korita s sifoni.

Tucai cev.
Našim izdelkom dodajamo visokokakovostne priključne cevi blagovne znamke Tucai. Cevna linija, vključno z opletom, je popolnoma odporna proti koroziji in zagotavlja nemoteno uporabo naših izdelkov. Glavni prednosti cevi sta trdnost in vzdržljivost. Žični oplet in cevne objemke so izdelani iz nerjavnega jekla aisi 304 z debelino 0,2 mm. Notranja cev je izdelana iz plastike epdm, zaradi česar je odporna na detergente in slano vodo.

navodila in datoteke za prenos

Izdelki, ki vas morda zanimajo

  Newsletter

  *Sprejemajte naše ponudbe, promocije in posebne ponudbe! *Prijavite se na naš newsletter še danes!