Z uporabo spletnega mesta, ne da bi spremenili nastavitve brskalnika, se strinjate z uporabo piškotkov. Nastavitve brskalnika, ki določajo način njihovega shranjevanja, lahko kadar koli spremenite. Kliknite, če želite izvedeti več o Politiki piškotkov.

  OK

Brezplačna dostava

Rok dostave

3-6 delovnih dni

Vračilo artiklov

v 14 dneh
layouts.en layouts.de-at layouts.fr-be layouts.bg layouts.hr layouts.sr-me layouts.cs layouts.et layouts.fi layouts.fr layouts.el layouts.es layouts.nl layouts.en-ie layouts.lt layouts.lv layouts.de layouts.pl layouts.pt layouts.ru layouts.ro layouts.sr layouts.sk layouts.sl layouts.uk layouts.hu layouts.it

KODA POPUSTArea5

Tuš vrata Rapid Fold 100

ID: 4220
EAN: 5902557342525
SKU: REA-K6420
 • 305.00
  Informacije o dostavi: 3-6 dni
 • -
  +
 • Izbrana različica zdaj ni na voljo.

  Obvestite me, ko se pojavi:

Tehnični parametri
Način odpiranja vrat: Zložljiva
Velikost vrat: 100
Smer vrat: univerzalen
Debelina stekla: 4 mm
Višina vrat prhe 195 cm
Material profila: Aluminij
Material ročaja: Baker
Premaz Easy Clean: Da
Končna obdelava profila: Črn
Prilagoditev profilov: 985 - 1005 mm
Vključen komplet tesnil: product_profile.value_YES
Lahko se namesti brez tuš kadi: product_profile.value_YES
Garancija: 24 mesecev
Proizvajalec: Rea
Opis

Predstavljamo izjemno lep model vrat za prhanje Rapid Swing. Vrata so izdelana iz visokokakovostnega kaljenega stekla debeline 6 mm. Imajo zaščitni premaz Easy Clean, ki omogoča enostavno vzdrževanje čistoče tuš kabine. Zaradi posebne proizvodne faze so trpežne in enostavne za čiščenje. Model Rapid Swing ima učinkovit sistem nagibanja, ki omogoča enostavno odpiranje in zapiranje vrat. Sistem tečajev je zasnovan tako, da v celotni življenjski dobi deluje popolnoma brezhibno. Zaradi izjemno premišljenih rešitev tesnila, ki so uporabljena v vratih, zagotavljajo 100-odstotno tesnost in zanesljivost med uporabo. Steklena vrata za prho so na voljo v štirih velikostih, tako da lahko vsak izbere pravo za svoj projekt. Pred nakupom skrbno izmerite širino in višino vdolbine. Dobro izbrana vrata za prho bodo ustvarila popoln videz vaše kopalnice in zagotovila pravo mero zasebnosti. Vrata so univerzalna (desna/leva) in so primerna za namestitev na tla z linearnim odtokom ter na tuš pladenj. Ponujamo tudi razširitveni profil, ki ga najdete v naši trgovini.

navodila in datoteke za prenos

Izdelki, ki vas morda zanimajo

  Newsletter

  *Sprejemajte naše ponudbe, promocije in posebne ponudbe! *Prijavite se na naš newsletter še danes!