Z uporabo spletnega mesta, ne da bi spremenili nastavitve brskalnika, se strinjate z uporabo piškotkov. Nastavitve brskalnika, ki določajo način njihovega shranjevanja, lahko kadar koli spremenite. Kliknite, če želite izvedeti več o Politiki piškotkov.

  OK

Brezplačna dostava

Rok dostave

3-6 delovnih dni

Vračilo artiklov

v 14 dneh
layouts.en layouts.de-at layouts.fr-be layouts.bg layouts.hr layouts.sr-me layouts.cs layouts.et layouts.fi layouts.fr layouts.el layouts.es layouts.nl layouts.en-ie layouts.lt layouts.lv layouts.de layouts.pl layouts.pt layouts.ru layouts.ro layouts.sr layouts.sk layouts.sl layouts.uk layouts.hu layouts.it

KODA POPUSTArea5

Tuš stena Rea Bler 70

ID: 3331
EAN: 5902557337507
SKU: REA-K7636
 • 254.00
  Informacije o dostavi: 3-6 dni
 • -
  +
 • Izbrana različica zdaj ni na voljo.

  Obvestite me, ko se pojavi:

Tehnični parametri
Velikost kabine: 70
Barva: Črn
Vrsta kabine: Walk-in
Barva stekla: Transparentne 8mm
Seria: Bler
Smer tuš kabine: univerzalen
Garancija: 24 mesecev
Proizvajalec: Rea
Opis

Sodobna zasnova s subtilnim pridihom geometrije bo zagotovo osvežila vsako kopalnico in poskrbela za čudovito razpoloženje, ne glede na to, ali je notranjost zasnovana v modernem, vintage ali katerem koli drugem slogu.

Črni profili v kombinaciji s prozornim steklom so nič manj kot popolno ravnovesje pri oblikovanju celotnega izdelka. Črne linije, ki potekajo vzdolž stene in ustvarjajo popolnoma uravnotežen dizajn, so še ena kakovost, ki razveseli oko tudi najbolj prefinjenega okusa. Nastavljiva aluminijasta roka s svojim minimalizmom dopolnjuje celotno kompozicijo.

Stena za prhanje Bler ni le nepogrešljiv pripomoček za vsakodnevno higieno, temveč tudi čas za trenutek sprostitve, ki si ga zaslužite po dolgem dnevu. Zelo smo se potrudili, da je izdelek poleg vrhunske funkcionalnosti tudi edinstven element v vaši kopalnici in ne prinaša užitka le vašemu telesu, temveč tudi vašim očem. Dovolite si, da bo vaša kopalnica več kot le prostor za osvežitev.

Za največje udobje je naša stena prevlečena z inovativnim nanopovlakom Easy Clean, tehnologijo, ki vam omogoča, da steno ohranite popolnoma čisto z najmanjšim naporom. Ohranite popolno čistočo brez uporabe močnih čistilnih sredstev. Poleg tega priloženi talni trak ščiti steklo prhe pred poškodbami. *Črna barva se nanese med proizvodnim procesom, nato pa se skupaj z okencem dvakrat kalita pri 600-800 °C. To zagotavlja 100-odstotno vzdržljivost in odpornost proti praskam in mehanskim poškodbam. To je edina metoda, ki zagotavlja najvišjo kakovost in trajnost.

Ustrezne komplete za prho, odtoke in druge dodatke za kopalniško opremo najdete v ponudbi naše trgovine.

navodila in datoteke za prenos

Izdelki, ki vas morda zanimajo

  Newsletter

  *Sprejemajte naše ponudbe, promocije in posebne ponudbe! *Prijavite se na naš newsletter še danes!