Z uporabo spletnega mesta, ne da bi spremenili nastavitve brskalnika, se strinjate z uporabo piškotkov. Nastavitve brskalnika, ki določajo način njihovega shranjevanja, lahko kadar koli spremenite. Kliknite, če želite izvedeti več o Politiki piškotkov.

  OK

Brezplačna dostava

Rok dostave

3-6 delovnih dni

Vračilo artiklov

v 14 dneh
layouts.en layouts.de-at layouts.fr-be layouts.bg layouts.hr layouts.sr-me layouts.cs layouts.et layouts.fi layouts.fr layouts.el layouts.es layouts.nl layouts.en-ie layouts.lt layouts.lv layouts.de layouts.pl layouts.pt layouts.ru layouts.ro layouts.sr layouts.sk layouts.sl layouts.uk layouts.hu layouts.it

KODA POPUSTArea5

Tuš kabina Rea Space In Black 80x100

ID: 6799
EAN: 5902557367108
SKU: REA-K8882
EAN: 5906366003141
SKU: KPL-K8882
EAN: 5906366003158
SKU: KPL-K0882
 • 436.00 436.00 604.00 609.00

  - product.omnibus_info

  Informacije o dostavi: 3-6 dni
 • -
  +
 • Izbrana različica zdaj ni na voljo.

  Obvestite me, ko se pojavi:

Tehnični parametri
Velikost kabine: 80x100
Barva: Črn
Vrsta kabine: Kotni
Barva stekla: Transparentne 6mm
Način odpiranja: Drsni
Montaža: Na pladnju za prhanje ali na tleh
Višina (mm) 1950 mm
Smer tuš kabine: univerzalen
Garancija: 24 mesecev
Premaz Easy Clean: Da
Proizvajalec: Rea
Opis

Predstavljamo vam čudovito in izjemno funkcionalno kotno tuš kabino Space IN. To je izdelek, ki bo popolnoma zapolnil prostor vaše kopalnice, hkrati pa ohranil brezhiben videz in estetiko notranjosti. Zahvaljujoč črnim zaključnim elementom je naš izdelek izjemno vsestranski in se bo zagotovo ujemal z dekorjem vaše kopalnice. Zaradi svoje zasnove lahko tuš kabino Space IN namestite na pladenj za prhanje različnih višin ali neposredno na tla. Vrata tuš kabine se premikajo navznoter, kar vam omogoča praktično uporabo kopalnice.

Opremljena so z zaščitnim premazom Easy Clean, ki omogoča enostavno vzdrževanje čistoče tuš kabine. Zaradi posebne proizvodne faze so trpežne in enostavne za čiščenje.

Črna barva se nanese med proizvodnim postopkom, nato pa se skupaj z lističem dvakrat kalijo pri 600-800 °C. To zagotavlja 100-odstotno trajnost ter odpornost na praske in mehanske poškodbe. To je edina metoda, ki zagotavlja najvišjo kakovost in trajnost.

V naši kabini smo uporabili inovativen sistem za odpiranje vrat – Autoline.

Model kabine Space IN ima učinkovit drsni sistem, ki omogoča enostavno odpiranje in zapiranje vrat na podlagi štirih posameznih valjev. Vrata gladko drsijo navznoter, zato je kabina izjemno praktična, zlasti v majhnih kopalnicah z omejenim prostorom. Odprta vrata ne segajo čez obod ohišja, kar olajša uporabo same kopalnice, ne da bi se pri tem zmanjšal prostor v ohišju.

Sistem odpiranja je zasnovan tako, da deluje popolnoma nemoteno in omogoča dolgoletno uporabo.

navodila in datoteke za prenos

Izdelki, ki vas morda zanimajo

  Newsletter

  *Sprejemajte naše ponudbe, promocije in posebne ponudbe! *Prijavite se na naš newsletter še danes!