Z uporabo spletnega mesta, ne da bi spremenili nastavitve brskalnika, se strinjate z uporabo piškotkov. Nastavitve brskalnika, ki določajo način njihovega shranjevanja, lahko kadar koli spremenite. Kliknite, če želite izvedeti več o Politiki piškotkov.

  OK

Brezplačna dostava

Rok dostave

3-6 delovnih dni

Vračilo artiklov

v 14 dneh
layouts.en layouts.de-at layouts.fr-be layouts.bg layouts.hr layouts.sr-me layouts.cs layouts.et layouts.fi layouts.fr layouts.el layouts.es layouts.nl layouts.en-ie layouts.lt layouts.lv layouts.de layouts.pl layouts.pt layouts.ru layouts.ro layouts.sr layouts.sk layouts.sl layouts.uk layouts.hu layouts.it

KODA POPUSTArea5

Stena za prhanje Rea Aero Intimo Black Mat 100

ID: 9076
EAN: 5902557386758
SKU: REA-K4121
 • 288.00
  Informacije o dostavi: 3-6 dni
 • -
  +
 • Izbrana različica zdaj ni na voljo.

  Obvestite me, ko se pojavi:

Tehnični parametri
Velikost kabine: 100
Barva: Črn
Vrsta kabine: Walk-in
Barva stekla: Transparentne 8mm
Seria: Aero
Montaža: Na pladnju za prhanje ali na tleh
Višina (mm) 2000 mm
Smer tuš kabine: univerzalen
Garancija: 24 mesecev
Premaz Easy Clean: Da, na eni strani stekla
Proizvajalec: Rea
Opis

Predstavljamo vam čudovito in izjemno funkcionalno ter sodobno steno za prhanje. To je izdelek, kióry na odličen načinób zapolni vaš kopalniški prostor, hkrati pa ohranja brezhiben videz in estetiko notranjosti. Stena je zasnovana tako, da jo je mogoče namestiti na pladenj za prhanje ali z linearnim odtokom. Izdelan je iz visokokakovostnega kaljenega stekla.

Črni elementi so bili štirikrat lasersko prevlečeni z emajlom najvišje kakovosti. S to tehniko so aluminijasti elementi stekla zaščiteni pred korozijo, poledenitvijo in razbarvanjem.

S posebno proizvodno fazo je steklo trpežno in ga je enostavno čistiti. Primerne tuš pladnje in linearne odtoke lahko najdete na naših drugih dražbah. Oglejte si našo ponudbo.

h3. Instructions h3. CAD

navodila in datoteke za prenos

Izdelki, ki vas morda zanimajo

  Newsletter

  *Sprejemajte naše ponudbe, promocije in posebne ponudbe! *Prijavite se na naš newsletter še danes!