Z uporabo spletnega mesta, ne da bi spremenili nastavitve brskalnika, se strinjate z uporabo piškotkov. Nastavitve brskalnika, ki določajo način njihovega shranjevanja, lahko kadar koli spremenite. Kliknite, če želite izvedeti več o Politiki piškotkov.

  OK

Brezplačna dostava

Rok dostave

3-6 delovnih dni

Vračilo artiklov

v 14 dneh
layouts.en layouts.at layouts.bn layouts.bg layouts.hr layouts.me layouts.cs layouts.et layouts.fi layouts.fr layouts.el layouts.es layouts.nl layouts.ie layouts.lt layouts.lv layouts.de layouts.pl layouts.pt layouts.ru layouts.ro layouts.sb layouts.sk layouts.si layouts.uk layouts.hu layouts.it

KODA POPUSTArea5

Sifon v steklenici REA HC2 bela nizka

ID: 7800
EAN: 5036484500113
SKU: MCA-000006
 • 5.00
  Informacije o dostavi: 3-6 dni
 • -
  +
 • Izbrana različica zdaj ni na voljo.

  Obvestite me, ko se pojavi:

Tehnični parametri
Različica vtiča: z odprtino za prelivanje, brez prelivne odprtine
Material: polipropilen
Garancija: 24 mesecev
Zaključek: matt
Proizvajalec: Rea
Opis

Predstavljamo vam vrhunski odtočni priključek – sifon za bidet / polsifon za umivalnik iz toplotno odpornega polipropilena. Material z gladko površino bo preprečil nastajanje oblog. Mcalpinovi sifoni so odlični za vse vrste umivalnikov in bidejev. Visokokakovostni material vam omogoča dolgoletno zanesljivost. Bistveni izdelek za pravilno delovanje skoraj vsakega umivalnika, korita ali bideja s standardno odprtino 32-45 mm. Standardni priključek za običajne in klik vtiče (1¼”, 32 mm). Vključene so vse matice in tesnila, potrebna za namestitev in uporabo.

navodila in datoteke za prenos

Izdelki, ki vas morda zanimajo

  Newsletter

  *Sprejemajte naše ponudbe, promocije in posebne ponudbe! *Prijavite se na naš newsletter še danes!