Z uporabo spletnega mesta, ne da bi spremenili nastavitve brskalnika, se strinjate z uporabo piškotkov. Nastavitve brskalnika, ki določajo način njihovega shranjevanja, lahko kadar koli spremenite. Kliknite, če želite izvedeti več o Politiki piškotkov.

  OK

Brezplačna dostava

Rok dostave

3-6 delovnih dni

Vračilo artiklov

v 14 dneh
layouts.en layouts.de-at layouts.fr-be layouts.bg layouts.hr layouts.sr-me layouts.cs layouts.et layouts.fi layouts.fr layouts.el layouts.es layouts.nl layouts.en-ie layouts.lt layouts.lv layouts.de layouts.pl layouts.pt layouts.ru layouts.ro layouts.sr layouts.sk layouts.sl layouts.uk layouts.hu layouts.it

KODA POPUSTArea5

Rea Stone tuš kad Stone 80 x 120

ID: 5505
EAN: 5902557319978
SKU: REA-K9602
 • 286.00
  Informacije o dostavi: 3-6 dni
 • -
  +
 • Izbrana različica zdaj ni na voljo.

  Obvestite me, ko se pojavi:

Tehnični parametri
Material: Mineralni kamen
Lokacija odtoka: Na krajši strani
Vključen lovilec vonjav: product_profile.value_YES
Garancija: 5 let
Proizvajalec: Rea
Opis

Kad za prhanje so popolni v vseh pogledih. Čudovita zunanja tekstura pladnja za prhanje* popolnoma posnema naravni kamen. Odlično se bo vključila v sodobno notranjost vaše kopalnice, poudarila njeno lepoto in poskrbela, da bo vsakodnevna uporaba nepopisen užitek. je izdelan iz mineralnega kamna z naravno teksturo. To je material z dolgo življenjsko dobo in trdoto, poleg tega je prijetno topel na otip. Tuš pladnji iz tega materiala so popolnoma gladki, stabilni in jih je mogoče namestiti neposredno na tla. Dodatna prednost je, da so robovi in koti popolnoma ravni, zato jih je mogoče vgraditi brez fugirne mase. Njegova tekstura z videzom naravnega kamna se bo odlično prilegala sodobnemu okolju, dobro pa se obnese tudi v klasičnih univerzalnih notranjostih.

navodila in datoteke za prenos

Izdelki, ki vas morda zanimajo

  Newsletter

  *Sprejemajte naše ponudbe, promocije in posebne ponudbe! *Prijavite se na naš newsletter še danes!