Z uporabo spletnega mesta, ne da bi spremenili nastavitve brskalnika, se strinjate z uporabo piškotkov. Nastavitve brskalnika, ki določajo način njihovega shranjevanja, lahko kadar koli spremenite. Kliknite, če želite izvedeti več o Politiki piškotkov.

  OK

Brezplačna dostava

Rok dostave

3-6 delovnih dni

Vračilo artiklov

v 14 dneh
layouts.en layouts.at layouts.bn layouts.bg layouts.hr layouts.me layouts.cs layouts.et layouts.fi layouts.fr layouts.el layouts.es layouts.nl layouts.ie layouts.lt layouts.lv layouts.de layouts.pl layouts.pt layouts.ru layouts.ro layouts.sb layouts.sk layouts.si layouts.uk layouts.hu layouts.it

KODA POPUSTArea5

REA ORIX Komplet za prhanje Gold BOX

ID: 7376
EAN: 5902557369676
SKU: REA-P8464
 • 203.00
  Informacije o dostavi: 3-6 dni
 • -
  +
 • Izbrana različica zdaj ni na voljo.

  Obvestite me, ko se pojavi:

Tehnični parametri
Namestitev kompleta za prhanje: podometni
Głowica: głowica ceramiczna + box
Mieszacz: dwufunkcyjny
Barva: Zlat
Gradbeni material: Medenina/ABS
Sistem šob: Anti-Calc
Garancija: 24 mesecev
Type: Prysznicowa (bez wylewki)
Vključeno: Baterija za skrito vgradnjo, dežni tuš, roka za prho, cev za prhanje 1500 mm, telefonska slušalka, držalo za slušalke, maskirne plošče, box
Proizvajalec: Rea
Opis

Želimo vam predstaviti nov model kompleta za prikrivanje iz serije Fenix. Zaradi svoje vsestranskosti in neverjetnih estetskih lastnosti je komplet odlična izbira za vse vrste kopalnic.

Modna oblika elementov za površinsko montažo je bila prekrita s štirikratnim premazom najvišje kakovosti . Zaradi te tehnike je pipa zaščitena pred korozijo, matiranostjo in razbarvanjem.

Komplet vključuje kvadratno tanko tuš glavo s stranico 30 cm, mešalnik z izpostavljenimi in skritimi elementi, cev z ročico in točilni komplet.

navodila in datoteke za prenos

Izdelki, ki vas morda zanimajo

  Newsletter

  *Sprejemajte naše ponudbe, promocije in posebne ponudbe! *Prijavite se na naš newsletter še danes!