Z uporabo spletnega mesta, ne da bi spremenili nastavitve brskalnika, se strinjate z uporabo piškotkov. Nastavitve brskalnika, ki določajo način njihovega shranjevanja, lahko kadar koli spremenite. Kliknite, če želite izvedeti več o Politiki piškotkov.

  OK

Brezplačna dostava

Rok dostave

3-6 delovnih dni

Vračilo artiklov

v 14 dneh
layouts.en layouts.de-at layouts.fr-be layouts.bg layouts.hr layouts.sr-me layouts.cs layouts.et layouts.fi layouts.fr layouts.el layouts.es layouts.nl layouts.en-ie layouts.lt layouts.lv layouts.de layouts.pl layouts.pt layouts.ru layouts.ro layouts.sr layouts.sk layouts.sl layouts.uk layouts.hu layouts.it

KODA POPUSTArea5

Rea Lugano Set za skrito prhanje črna + škatla

ID: 4194
EAN: 5902557344741
SKU: REA-P9301
 • 84.00
  Informacije o dostavi: 3-6 dni
 • -
  +
 • Izbrana različica zdaj ni na voljo.

  Obvestite me, ko se pojavi:

Tehnični parametri
Namestitev kompleta za prhanje: podometni
Głowica: głowica ceramiczna + box
Mieszacz: dwufunkcyjny
Barva: Črn
Gradbeni material: Medenina
Sistem šob: Anti-Calc
Garancija: 24 mesecev
Type: Prysznicowa (bez wylewki)
Vključeno: Baterija za skrito vgradnjo, dežni tuš, roka za prho, cev za prhanje 1500 mm, telefonska slušalka, držalo za slušalke, maskirne plošče, box
Proizvajalec: Rea
Opis Opis ponujenega izdelka Komplet za prhanje Lugano Black je zasnovan z mislijo na udobje in funkcionalnost. Sodobna in edinstvena zasnova ter visoka kakovost uporabljenih materialov zagotavljajo dolgoletno vzdržljivost in zanesljivost.

Vabimo vas, da si ogledate našo ponudbo. Pri proizvodnji naših kompletov za prhanje smo uporabili vodilne in najboljše tehnologije, ki zagotavljajo največjo varnost in udobje pri vsakodnevni uporabi. Edinstvena zasnova in visoka kakovost uporabljenih materialov zagotavljata dolgoletno vzdržljivost in zanesljivost.

h3. Instructions

navodila in datoteke za prenos

Izdelki, ki vas morda zanimajo

  Newsletter

  *Sprejemajte naše ponudbe, promocije in posebne ponudbe! *Prijavite se na naš newsletter še danes!