Z uporabo spletnega mesta, ne da bi spremenili nastavitve brskalnika, se strinjate z uporabo piškotkov. Nastavitve brskalnika, ki določajo način njihovega shranjevanja, lahko kadar koli spremenite. Kliknite, če želite izvedeti več o Politiki piškotkov.

  OK

Brezplačna dostava

Rok dostave

3-6 delovnih dni

Vračilo artiklov

v 14 dneh
layouts.en layouts.de-at layouts.fr-be layouts.bg layouts.hr layouts.sr-me layouts.cs layouts.et layouts.fi layouts.fr layouts.el layouts.es layouts.nl layouts.en-ie layouts.lt layouts.lv layouts.de layouts.pl layouts.pt layouts.ru layouts.ro layouts.sr layouts.sk layouts.sl layouts.uk layouts.hu layouts.it

KODA POPUSTArea5

Mešalnik za skrito vgradnjo Rea Lungo Chrome + BOX

ID: 2563
EAN: 5902557335909
SKU: REA-B0521
 • 86.00
  Informacije o dostavi: 3-6 dni
 • -
  +
 • Izbrana različica zdaj ni na voljo.

  Obvestite me, ko se pojavi:

Tehnični parametri
Vrsta mešalnika: umivalnik, kopalna kad
Namestitev mešalnikov: stenska namestitev, vgradnja podometno
Material: medenina
Doseg izliva (mm) 150 mm
Vrsta glave za prhanje: keramika – Sedal
Višina (mm) 110 mm
Premer priključka: 1/2 palca
Perlator: Nadzemni
Sistem BOX: ima
Garancija: 5 let
Proizvajalec: Rea
Opis

Armatura je odlična izbira za lastnike vseh kopalnic. Modna oblika medeninastega telesa je bila obdelana s štirikratnim premazom najvišje kakovosti. S to tehniko je pipa zaščitena pred korozijo, poledenitvijo in razbarvanjem. Ta model je zasnovan za stensko montažo. Ustrezne umivalnike, sifone in zamaške lahko najdete v naši trgovini.

Sistem za vgradnjo BOX

Predstavljamo inovativni sistem Box za skrito vgradnjo armatur. Sistem zagotavlja priročno in hitro vgradnjo. Izdelan je iz plastike in medeninastih notranjih sestavnih delov, kar zagotavlja visoko kakovost in zanesljivost. Element je opremljen z maskirnim delom za zaščito notranjih sestavnih delov med vgradnjo in ravnilom, ki omogoča pravilno in natančno vgradnjo. Sistem omogoča enostaven dostop do notranjih sestavnih delov baterije po namestitvi zaradi vzdrževanja.

Prednosti sistema:

maskirni del z niveleto trpežen material hitra montaža natančna namestitev skritega dela enostaven dostop do notranjosti mešalnika po namestitvi

navodila in datoteke za prenos

Izdelki, ki vas morda zanimajo

  Newsletter

  *Sprejemajte naše ponudbe, promocije in posebne ponudbe! *Prijavite se na naš newsletter še danes!