Z uporabo spletnega mesta, ne da bi spremenili nastavitve brskalnika, se strinjate z uporabo piškotkov. Nastavitve brskalnika, ki določajo način njihovega shranjevanja, lahko kadar koli spremenite. Kliknite, če želite izvedeti več o Politiki piškotkov.

  OK

Brezplačna dostava

Rok dostave

3-6 delovnih dni

Vračilo artiklov

v 14 dneh
layouts.en layouts.de-at layouts.fr-be layouts.bg layouts.hr layouts.sr-me layouts.cs layouts.et layouts.fi layouts.fr layouts.el layouts.es layouts.nl layouts.en-ie layouts.lt layouts.lv layouts.de layouts.pl layouts.pt layouts.ru layouts.ro layouts.sr layouts.sk layouts.sl layouts.uk layouts.hu layouts.it

KODA POPUSTArea5

Kopalniška armatura Rea Lungo Ortis Gold

ID: 3322
EAN: 5902557338948
SKU: REA-B7430
 • 286.00
  Informacije o dostavi: 3-6 dni
 • -
  +
 • Izbrana različica zdaj ni na voljo.

  Obvestite me, ko se pojavi:

Tehnični parametri
Vrsta mešalnika: kopalna kad
Namestitev mešalnikov: tla
Material: medenina
Doseg izliva (mm) 20 mm
Vrsta glave za prhanje: keramika – Sedal
Višina (mm) 116 mm
Premer priključka: 3/8 palca
Vključene cevi: 50 cm – Tucai
Garancija: 5 let
Proizvajalec: Rea
Opis

Sodobna in funkcionalna kromirana talna mešalka navdušuje s svojo nenavadno obliko. Popolnoma bo zapolnil prostor v kopalnici. Izdelek je bil izdelan iz medenine, prevlečene s plastjo kroma. Mešalnik je zelo trpežen in enostaven za čiščenje. Prostostoječe kopalniške mešalne baterije so sodobna in elegantna možnost namestitve mešalne baterije v vsako kopalnico. To je zanimiva alternativa pipam, nameščenim v stene in na robove kadi. So kot nalašč za kopalnice z večjo površino, saj imajo ne le povsem funkcionalno, temveč tudi dekorativno vlogo. V kombinaciji s čudovito kadjo, ki se ujema z obliko pipe, ustvarijo popoln vizualni učinek. Keramične glave zagotavljajo dolgo življenjsko dobo, slušalka pa je opremljena s sistemom Anti-Calc, ki preprečuje nabiranje vodnega kamna.

navodila in datoteke za prenos

Izdelki, ki vas morda zanimajo

  Newsletter

  *Sprejemajte naše ponudbe, promocije in posebne ponudbe! *Prijavite se na naš newsletter še danes!