Z uporabo spletnega mesta, ne da bi spremenili nastavitve brskalnika, se strinjate z uporabo piškotkov. Nastavitve brskalnika, ki določajo način njihovega shranjevanja, lahko kadar koli spremenite. Kliknite, če želite izvedeti več o Politiki piškotkov.

  OK

Brezplačna dostava

Rok dostave

3-6 delovnih dni

Vračilo artiklov

v 14 dneh
layouts.en layouts.de-at layouts.fr-be layouts.bg layouts.hr layouts.sr-me layouts.cs layouts.et layouts.fi layouts.fr layouts.el layouts.es layouts.nl layouts.en-ie layouts.lt layouts.lv layouts.de layouts.pl layouts.pt layouts.ru layouts.ro layouts.sr layouts.sk layouts.sl layouts.uk layouts.hu layouts.it

KODA POPUSTArea5

Keramika za umivalnik SAMI GOLD/WHITE

ID: 4008
EAN: 5902557343171
SKU: REA-U1801
 • 119.00
  Informacije o dostavi: 3-6 dni
 • -
  +
 • Izbrana različica zdaj ni na voljo.

  Obvestite me, ko se pojavi:

Tehnični parametri
Način namestitve: Namizni pult
Barva umivalnika: zlat/bel
Globina bazena (mm) 100 mm
Material: Sanitarna keramika,
Višina umivalnika (mm) 120 mm
Odprtina za pipo: Ne
Dolžina umivalnika (mm) 360 mm
Prelivna odprtina: product_profile.value_NO
Širina umivalnika (mm) 360 mm
Premer drenažne odprtine: 45 mm
Garancija: 24 mesecev
Proizvajalec: Rea
Opis

Predstavljamo vam čudovit in izjemno funkcionalen ter sodoben umivalnik SAMI Gold White. To je izdelek, ki popolnoma zapolni prostor vaše kopalnice, hkrati pa ohranja brezhiben videz in estetiko notranjosti. Umivalnik je primeren za namestitev na pult ali omarico. Izdelana je iz visokokakovostne sanitarne keramike. Zaradi posebne proizvodne faze je trpežna in enostavna za čiščenje, barva pa ne zbledi niti po več letih. Ustrezne armature in vtiče za umivalnik lahko najdete na naših drugih dražbah. Vabimo vas, da si ogledate našo ponudbo. Umivalnik Sami je bil izdelan z najnovejšo tehnologijo SLIM EDGE, ki je omogočila pridobitev oblike z izjemno tankimi robovi. Vse skupaj je bilo zaključeno z najbolj vročo barvo sezone. Umivalnik v kombinaciji z belimi pipami tvori popoln duet, ki bo navdušil Eden. Na fotografiji so prikazane pipe in zamaški Gold v enaki čudoviti barvi skupaj z umivalnikom Lugango.

navodila in datoteke za prenos

Izdelki, ki vas morda zanimajo

  Newsletter

  *Sprejemajte naše ponudbe, promocije in posebne ponudbe! *Prijavite se na naš newsletter še danes!