Z uporabo spletnega mesta, ne da bi spremenili nastavitve brskalnika, se strinjate z uporabo piškotkov. Nastavitve brskalnika, ki določajo način njihovega shranjevanja, lahko kadar koli spremenite. Kliknite, če želite izvedeti več o Politiki piškotkov.

  OK

Brezplačna dostava

Rok dostave

3-6 delovnih dni

Vračilo artiklov

v 14 dneh
layouts.en layouts.de-at layouts.fr-be layouts.bg layouts.hr layouts.sr-me layouts.cs layouts.et layouts.fi layouts.fr layouts.el layouts.es layouts.nl layouts.en-ie layouts.lt layouts.lv layouts.de layouts.pl layouts.pt layouts.ru layouts.ro layouts.sr layouts.sk layouts.sl layouts.uk layouts.hu layouts.it

KODA POPUSTArea5

Jekleno pomivalno korito BURT 110 WORKSTATION BRUSH NICKEL

ID: 10244
EAN: 5904310996273
SKU: MF76050BS
 • 407.00
  Informacije o dostavi: 3-6 dni
 • -
  +
 • Izbrana različica zdaj ni na voljo.

  Obvestite me, ko se pojavi:

Tehnični parametri
Umivalnik
Dolžina umivalnika (mm) 490 mm
Širina posode umivalnika (mm) 760 mm
Globina posode umivalnika (mm) 210 mm
Odprtina za pipo: Da
Material: Nerjaveče jeklo
Barva: Stal szczotkowana
Vključeno z umivalnikom: tesnilo, sifonska sifonska past s filtrom, pritrdilne sponke, Dozator tekočine za posodo, pokrovček, steel-silicon mat, bamboo board, drainer
Premer drenažne odprtine: 90 mm
Zamašek + sifon
Različica vtiča: univerzalni, s filtrom
Material: metal
Tip lovilca vonjav: Za kuhinju, Primerno za pomivanje v pomivalnem stroju
Garancija: 25 let
Proizvajalec: Quadron
Opis

Pomivalno korito iz nerjavečega jekla se s svojo minimalistično in sodobno zasnovo prilega dizajnu vsake kuhinje. Globoka in prostorna posoda zagotavlja veliko udobje pri uporabi.

Izdelek ima odcejalnik, ki se ujema z odtenkom, zato je celoten videz zelo skladen in eleganten. Sifon, ki je priložen pomivalnemu koritu, je praktičen model za varčevanje s prostorom. Zaradi razporeditve odtočne cevi lahko v omarici pod pomivalnim koritom ustvarite dodaten prostor za shranjevanje embalaže detergenta ali posode za odpadke.

Higienski material in enostavno čiščenje gladkih površin pomenita, da pomivalno korito ohranja neokrnjen videz in ovira možnost razvoja mikrobov.

Ta model je zelo bogato opremljen z dodatnimi kuhinjskimi pripomočki. Pomivalnemu koritu so priloženi – razpršilnik za tekočine, bambusova deska za rezanje, odcejalnik in valjana jekleno-silikonska podloga.

navodila in datoteke za prenos

Izdelki, ki vas morda zanimajo

  Newsletter

  *Sprejemajte naše ponudbe, promocije in posebne ponudbe! *Prijavite se na naš newsletter še danes!