Z uporabo spletnega mesta, ne da bi spremenili nastavitve brskalnika, se strinjate z uporabo piškotkov. Nastavitve brskalnika, ki določajo način njihovega shranjevanja, lahko kadar koli spremenite. Kliknite, če želite izvedeti več o Politiki piškotkov.

  OK

Brezplačna dostava

Rok dostave

3-6 delovnih dni

Vračilo artiklov

v 14 dneh
layouts.en layouts.de-at layouts.fr-be layouts.bg layouts.hr layouts.sr-me layouts.cs layouts.et layouts.fi layouts.fr layouts.el layouts.es layouts.nl layouts.en-ie layouts.lt layouts.lv layouts.de layouts.pl layouts.pt layouts.ru layouts.ro layouts.sr layouts.sk layouts.sl layouts.uk layouts.hu layouts.it

KODA POPUSTArea5

Black Rock tuš kad 90x120

ID: 5509
EAN: 5902557355402
SKU: REA-K4580
 • 320.00
  Informacije o dostavi: 3-6 dni
 • -
  +
 • Izbrana različica zdaj ni na voljo.

  Obvestite me, ko se pojavi:

Tehnični parametri
Material: mineralni akril
Lokacija odtoka: Na krajši strani
Vključen lovilec vonjav: product_profile.value_YES
Garancija: 5 let
Proizvajalec: Rea
Opis

Akrilni mineral je edinstven material, za katerega sta značilni izjemna trdnost in vzdržljivost. Gladka struktura odlično ščiti tuš kad pred vlago. Zaradi uporabljenega materiala so pladnji za prhanje popolni v vseh pogledih. Pozornost do podrobnosti, popolna reprodukcija naravne strukture in čudovit dekorativni premaz bodo poudarili lepoto vaše kopalnice. Njegova vsakodnevna uporaba bo v nepopisen užitek. Tuš kad iz tega materiala so popolnoma gladki, stabilni in jih je mogoče namestiti neposredno na tla. Dodatna prednost so popolnoma ravni robovi in koti, ki omogočajo vgradnjo brez fugirne mase.

navodila in datoteke za prenos

Izdelki, ki vas morda zanimajo

  Newsletter

  *Sprejemajte naše ponudbe, promocije in posebne ponudbe! *Prijavite se na naš newsletter še danes!