Z uporabo spletnega mesta, ne da bi spremenili nastavitve brskalnika, se strinjate z uporabo piškotkov. Nastavitve brskalnika, ki določajo način njihovega shranjevanja, lahko kadar koli spremenite. Kliknite, če želite izvedeti več o Politiki piškotkov.

  OK

Brezplačna dostava

Rok dostave

3-6 delovnih dni

Vračilo artiklov

v 14 dneh
layouts.en layouts.de-at layouts.fr-be layouts.bg layouts.hr layouts.sr-me layouts.cs layouts.et layouts.fi layouts.fr layouts.el layouts.es layouts.nl layouts.en-ie layouts.lt layouts.lv layouts.de layouts.pl layouts.pt layouts.ru layouts.ro layouts.sr layouts.sk layouts.sl layouts.uk layouts.hu layouts.it

KODA POPUSTArea5

Rea dostava

Dostava

REA je na poljskem trgu debitirala leta 1993.
Od takrat smo glede na vaše potrebe našo ponudbo dopolnili z novimi, kakovostnimi, sodobnimi izdelki.

Specializirani smo za proizvodnjo in uvoz blaga s področja kopalniške in kuhinjske galanterije. Na podlagi dolgoletnih izkušenj zagotavljamo, da so vsi naši izdelki 100% varni za zdravje in izjemno funkcionalni.

Naš asortiman vam omogoča, da kopalnico opremite z elementi kot so * paravani, tuš kabine, vgradna vrata, tuš paneli, izplakovalne garniture, dežne prhe, pipe, linijski odtoki, sanitarna keramika *. Skrbimo za sistematično bogatenje naše ponudbe z novostmi, ki jih odlikujejo visoke estetske in funkcionalne vrednosti. Odprti smo za vse vrste predlogov – naša prioriteta je zadovoljstvo strank in izpolnjevanje najzahtevnejših pričakovanj. Za našo kopalniško opremo se je odločilo več kot 500.000 zadovoljnih strank. Zagotavljamo pestro izbiro na področju kopalniškega asortimana, strokovno svetovanje in prijazno postrežbo.

Pri naročilu lahko izberete dostavo na dom.
Ko bo vaša pošiljka dostavljena kurirski službi, boste po elektronski pošti prejeli številko za sledenje vašega naročila skupaj s potrdilom o pošiljki.
Dostava poteka iz našega skladišča na Poljskem. Običajno je dobavni rok približno 5-7 delovnih dni.

Če kupec izbere način plačila z bančnim nakazilom, elektronskim plačilom ali kartičnim plačilom – od dneva odobritve TRR ali poravnalnega računa prodajalca.
V kolikor kupec izbere način plačila po povzetju – od dneva podpisa kupoprodajne pogodbe.
Uporabljamo storitve naslednjih dostavnih podjetij: DPD, GLS, Dachser

Newsletter

*Sprejemajte naše ponudbe, promocije in posebne ponudbe! *Prijavite se na naš newsletter še danes!