Z uporabo spletnega mesta, ne da bi spremenili nastavitve brskalnika, se strinjate z uporabo piškotkov. Nastavitve brskalnika, ki določajo način njihovega shranjevanja, lahko kadar koli spremenite. Kliknite, če želite izvedeti več o Politiki piškotkov.

  OK

Brezplačna dostava

Rok dostave

3-6 delovnih dni

Vračilo artiklov

v 14 dneh
layouts.en layouts.de-at layouts.fr-be layouts.bg layouts.hr layouts.sr-me layouts.cs layouts.et layouts.fi layouts.fr layouts.el layouts.es layouts.nl layouts.en-ie layouts.lt layouts.lv layouts.de layouts.pl layouts.pt layouts.ru layouts.ro layouts.sr layouts.sk layouts.sl layouts.uk layouts.hu layouts.it

KODA POPUSTArea5

Stena za prho Rea Aero N 120 Transparent

ID: 2022
EAN: 5902557306152
SKU: REA-K7550
 • 311.00
  Informacije o dostavi: 3-6 dni
 • -
  +
 • Izbrana različica zdaj ni na voljo.

  Obvestite me, ko se pojavi:

Tehnični parametri
Velikost kabine: 120
Barva: Krom
Vrsta kabine: Walk-in
Višina (mm) 1950 mm
Smer tuš kabine: univerzalen
Garancija: 24 mesecev
Proizvajalec: Rea
Opis

Predstavljamo vam čudovito in izjemno funkcionalno ter sodobno steno za prhanje. To je izdelek, ki bo popolnoma zapolnil prostor vaše kopalnice, hkrati pa ohranil brezhiben videz in estetiko notranjosti. Stena je primerna za namestitev na tuš pladenj ali z linearnim odtokom. Izdelana je iz visokokakovostnega kaljenega stekla. Zaradi posebne proizvodne faze je trpežna in enostavna za čiščenje. Primerne tuš pladnje in linearne odtoke lahko najdete na naših drugih dražbah. Oglejte si našo ponudbo.

Easy Clean.
Premaz Nano Easy Clean, ki smo ga na steklo nanesli v fazi izdelave, povzroči, da se voda kondenzira na površini stekla in odteče z vsemi nečistočami. Tako lahko v kopalnici zlahka vzdržujete brezhibno čistočo.

navodila in datoteke za prenos

Izdelki, ki vas morda zanimajo

  Newsletter

  *Sprejemajte naše ponudbe, promocije in posebne ponudbe! *Prijavite se na naš newsletter še danes!