Z uporabo spletnega mesta, ne da bi spremenili nastavitve brskalnika, se strinjate z uporabo piškotkov. Nastavitve brskalnika, ki določajo način njihovega shranjevanja, lahko kadar koli spremenite. Kliknite, če želite izvedeti več o Politiki piškotkov.

  OK

Brezplačna dostava

Rok dostave

3-6 delovnih dni

Vračilo artiklov

v 14 dneh
layouts.en layouts.de-at layouts.fr-be layouts.bg layouts.hr layouts.sr-me layouts.cs layouts.et layouts.fi layouts.fr layouts.el layouts.es layouts.nl layouts.en-ie layouts.lt layouts.lv layouts.de layouts.pl layouts.pt layouts.ru layouts.ro layouts.sr layouts.sk layouts.sl layouts.uk layouts.hu layouts.it

KODA POPUSTArea5

Stena za prhanje Rea Aero Black Mat 80

ID: 7257
EAN: 5902557373529
SKU: REA-K7580
 • 267.00
  Informacije o dostavi: 3-6 dni
 • -
  +
 • Izbrana različica zdaj ni na voljo.

  Obvestite me, ko se pojavi:

Tehnični parametri
Velikost kabine: 80
Barva: Črn
Vrsta kabine: Walk-in
Barva stekla: Transparentne 8mm
Način odpiranja: Zložljiv
Seria: Aero
Višina (mm) 1950 mm
Smer tuš kabine: univerzalen
Garancija: 24 mesecev
Proizvajalec: Rea
Opis

Predstavljamo vam čudovito in izjemno funkcionalno ter sodobno steno za prhanje. To je izdelek, ki boóry na odličen načinób zapolnil prostor vaše kopalnice, hkrati pa ohranil brezhiben videz in estetiko notranjosti. Stena je zasnovana tako, da jo je mogoče namestiti na pladenj za prhanje ali z linearnim odtokom. Izdelan je iz visokokakovostnega kaljenega stekla.

Črni elementi so bili štirikrat lasersko prevlečeni z emajlom najvišje kakovosti. S to tehniko so aluminijasti elementi stekla zaščiteni pred korozijo, poledenitvijo in razbarvanjem.

S posebno proizvodno fazo je steklo trpežno in ga je enostavno čistiti. Primerne tuš pladnje in linearne odtoke lahko najdete na naših drugih dražbah. Oglejte si našo ponudbo.

navodila in datoteke za prenos

Izdelki, ki vas morda zanimajo

  Newsletter

  *Sprejemajte naše ponudbe, promocije in posebne ponudbe! *Prijavite se na naš newsletter še danes!