Z uporabo spletnega mesta, ne da bi spremenili nastavitve brskalnika, se strinjate z uporabo piškotkov. Nastavitve brskalnika, ki določajo način njihovega shranjevanja, lahko kadar koli spremenite. Kliknite, če želite izvedeti več o Politiki piškotkov.

  OK

Brezplačna dostava

Rok dostave

3-6 delovnih dni

Vračilo artiklov

v 14 dneh
layouts.en layouts.de-at layouts.fr-be layouts.bg layouts.hr layouts.sr-me layouts.cs layouts.et layouts.fi layouts.fr layouts.el layouts.es layouts.nl layouts.en-ie layouts.lt layouts.lv layouts.de layouts.pl layouts.pt layouts.ru layouts.ro layouts.sr layouts.sk layouts.sl layouts.uk layouts.hu layouts.it

KODA POPUSTArea5

Promocija
Promocija

Modul ohišja FOLD N2 80

ID: 2601
EAN: 5902557333295
SKU: REA-K7443
 • 292.00 250.00

  - product.omnibus_info

  Informacije o dostavi: 3-6 dni
 • -
  +
 • Izbrana različica zdaj ni na voljo.

  Obvestite me, ko se pojavi:

Tehnični parametri
Velikost kabine: 80
Barva: Krom
Vrsta kabine: Kotni
Način odpiranja: Zložljiv
Montaža: Na pladnju za prhanje ali na tleh
Višina (mm) 1900 mm
Smer tuš kabine: univerzalen
Garancija: 24 mesecev
Premaz Easy Clean: Da, na eni strani stekla
Proizvajalec: Rea
Opis

Modul kabine Fold N2 so zložljiva steklena vrata z elegantnimi kromiranimi elementi. Ta model je idealen za majhne in nepregledne kopalniške prostore. Vsako od kril je mogoče zložiti ob steno navznoter in navzven. To ponuja neomejene možnosti za praktično uporabo kopalnice. Steklo v modulu Fold ni le varno, temveč tudi praktično zaradi premaza Easy Clean. Zahvaljujoč tej sodobni tehnologiji se na steklu ne nabira vodni kamen, za čiščenje pa ni treba uporabljati močnih sredstev. Modul tuš kabine Fold N2 so zložljiva steklena vrata z elegantnimi kromiranimi elementi. Ta model je idealen za majhne in nepregledne kopalniške prostore. Vsako od kril je mogoče zložiti ob steno navznoter in navzven. To ponuja neomejene možnosti za praktično uporabo kopalnice. Steklo v modulu Fold ni le varno, temveč tudi praktično zaradi premaza Easy Clean. Zahvaljujoč tej sodobni tehnologiji se na steklu ne nabira vodni kamen, za čiščenje pa ni treba uporabljati močnih sredstev. Upoštevajte: modul ne deluje kot samostojna vrata.

navodila in datoteke za prenos

Izdelki, ki vas morda zanimajo

  Newsletter

  *Sprejemajte naše ponudbe, promocije in posebne ponudbe! *Prijavite se na naš newsletter še danes!