Z uporabo spletnega mesta, ne da bi spremenili nastavitve brskalnika, se strinjate z uporabo piškotkov. Nastavitve brskalnika, ki določajo način njihovega shranjevanja, lahko kadar koli spremenite. Kliknite, če želite izvedeti več o Politiki piškotkov.

  OK

Brezplačna dostava

Rok dostave

3-6 delovnih dni

Vračilo artiklov

v 14 dneh
layouts.en layouts.de-at layouts.fr-be layouts.bg layouts.hr layouts.sr-me layouts.cs layouts.et layouts.fi layouts.fr layouts.el layouts.es layouts.nl layouts.en-ie layouts.lt layouts.lv layouts.de layouts.pl layouts.pt layouts.ru layouts.ro layouts.sr layouts.sk layouts.sl layouts.uk layouts.hu layouts.it

KODA POPUSTArea5

Mešalnik za skrito vgradnjo REA LUNGO Chrome Long + BOX

ID: 7798
EAN: 5902557375981
SKU: REA-B0369
 • 105.00
  Informacije o dostavi: 3-6 dni
 • -
  +
 • Izbrana različica zdaj ni na voljo.

  Obvestite me, ko se pojavi:

Tehnični parametri
Vrsta mešalnika: umivalnik, kopalna kad
Namestitev mešalnikov: vgradnja podometno
Material: medenina
Barva: Krom
Doseg izliva (mm) 200 mm
Tehnologija premazovanja: Electroplating
Vrsta glave za prhanje: keramika – Sedal
Premer priključka: 1/2 palca
Perlator: Nadzemni
Sistem BOX: ima
Garancija: 5 let
Proizvajalec: Rea
Opis

Baterija je odlična izbira za lastnike vseh kopalnic. Modna oblika medeninastega telesa je bila obdelana s štirikratnim premazom v barvi kroma najvišje kakovosti. S to tehniko je pipa zaščitena pred korozijo, poledenitvijo in razbarvanjem. Ta model je zasnovan za namestitev na steno. Doseg vrtljivega izliva: 20 cm – različica Long je kar 5 cm daljša od standardne različice (15 cm)! Sistem namestitve Box Predstavljamo inovativni sistem Box za namestitev skritih pip. Sistem zagotavlja priročno in hitro namestitev. Izdelan je iz plastike in medeninastih notranjih komponent, kar zagotavlja visoko kakovost in zanesljivost. Element je opremljen z maskirnim delom za zaščito notranjih sestavnih delov med namestitvijo in ravnilom, ki omogoča pravilno in natančno namestitev. Sistem omogoča enostaven dostop do notranjih sestavnih delov baterije po namestitvi za vzdrževanje.

navodila in datoteke za prenos

Izdelki, ki vas morda zanimajo

  Newsletter

  *Sprejemajte naše ponudbe, promocije in posebne ponudbe! *Prijavite se na naš newsletter še danes!