Z uporabo spletnega mesta, ne da bi spremenili nastavitve brskalnika, se strinjate z uporabo piškotkov. Nastavitve brskalnika, ki določajo način njihovega shranjevanja, lahko kadar koli spremenite. Kliknite, če želite izvedeti več o Politiki piškotkov.

  OK

Brezplačna dostava

Rok dostave

3-6 delovnih dni

Vračilo artiklov

v 14 dneh
layouts.en layouts.de-at layouts.fr-be layouts.bg layouts.hr layouts.sr-me layouts.cs layouts.et layouts.fi layouts.fr layouts.el layouts.es layouts.nl layouts.en-ie layouts.lt layouts.lv layouts.de layouts.pl layouts.pt layouts.ru layouts.ro layouts.sr layouts.sk layouts.sl layouts.uk layouts.hu layouts.it

KODA POPUSTArea5

Mešalnik za skrito vgradnjo Rea Lungo Black + BOX

ID: 2479
EAN: 5902557336036
SKU: BAT-B0969
 • 105.00
  Informacije o dostavi: 3-6 dni
 • -
  +
 • Izbrana različica zdaj ni na voljo.

  Obvestite me, ko se pojavi:

Tehnični parametri
Vrsta mešalnika: umivalnik, kopalna kad
Namestitev mešalnikov: vgradnja podometno
Material: medenina
Doseg izliva (mm) 150 mm
Vrsta glave za prhanje: keramika – Sedal
Premer priključka: 1/2 palca
Perlator: Nadzemni
Sistem BOX: ima
Garancija: 5 let
Proizvajalec: Rea
Opis

Črna skrita pipa je odlična izbira za lastnike vseh kopalnic. Modna oblika medeninastega telesa je prevlečena s štirikratnim premazom najvišje kakovosti v mat črni barvi. S to tehniko je pipa zaščitena pred korozijo, poledenitvijo in razbarvanjem. Ta model je zasnovan za stensko montažo. Ustrezne umivalnike, sifone in zamaške lahko najdete v naši trgovini. Priložen je sistem za vgradnjo v škatlo. Črna armatura je trenutno eden od najbolj modnih dodatkov v kopalnici. Je zanimiv in izrazit poudarek, ki lahko poživi vsako notranjost. Zaradi nje je prostor videti bolj eleganten in stilsko dovršen. Rea Lungo black bo zagotovo všeč vsem ljubiteljem sodobnih ureditev in tistim, ki so radi v koraku s trendi. Dodatna prednost je možnost izvirnega kontrasta, saj bo tovrstna izvedba odlično videti ob svetlih elementih. Poleg tega je črna mat armatura vsestranski dodatek in se odlično ujema s keramiko, nerjavnim jeklom, lesom in granitom.

Črna armatura za skrito namestitev – poskrbite za estetsko oblikovanje kopalnice.

Skrita namestitev ima številne prednosti. Najprej je notranjost videti privlačnejša, bolj urejena in sodobna. To je odlična možnost za ljubitelje minimalističnih oblik. Mešalnik Rea Lungo je zaradi dejstva, da sta vidna le ročaj in izliv, izjemno enostaven za čiščenje. Zato čiščenje ne traja predolgo. Dodatna prednost je, da prihrani prostor. Opisana črna skrita pipa je bila opremljena tudi z zgornjim perlatorjem. Ta majhen element je nameščen na koncu in vpliva na manjšo porabo vode. Posebna šoba je v obliki sita, sestavljenega iz majhnih mrežic. Njena funkcija je prezračevanje vode, ki priteče iz curka. S tem se zmanjša dejanski pretok tekočine. Posledično zmanjšamo porabo in plačujemo nižje račune.

Predstavljamo inovativni sistem Box za vgradnjo skritih pip. Sistem zagotavlja priročno in hitro namestitev. Izdelan je iz plastike in medeninastih notranjih sestavnih delov, kar zagotavlja visoko kakovost in zanesljivost. Element je opremljen z maskirnim delom za zaščito notranjih sestavnih delov med vgradnjo in ravnilom, ki omogoča pravilno in natančno vgradnjo. Sistem omogoča enostaven dostop do notranjih delov baterije po namestitvi zaradi vzdrževanja.

navodila in datoteke za prenos

Izdelki, ki vas morda zanimajo

  Newsletter

  *Sprejemajte naše ponudbe, promocije in posebne ponudbe! *Prijavite se na naš newsletter še danes!