Z uporabo spletnega mesta, ne da bi spremenili nastavitve brskalnika, se strinjate z uporabo piškotkov. Nastavitve brskalnika, ki določajo način njihovega shranjevanja, lahko kadar koli spremenite. Kliknite, če želite izvedeti več o Politiki piškotkov.

  OK

Brezplačna dostava

Rok dostave

3-6 delovnih dni

Vračilo artiklov

v 14 dneh
layouts.en layouts.de-at layouts.fr-be layouts.bg layouts.hr layouts.sr-me layouts.cs layouts.et layouts.fi layouts.fr layouts.el layouts.es layouts.nl layouts.en-ie layouts.lt layouts.lv layouts.de layouts.pl layouts.pt layouts.ru layouts.ro layouts.sr layouts.sk layouts.sl layouts.uk layouts.hu layouts.it

KODA POPUSTArea5

Krilna tuš vrata REA Rapid Swing Chrom 90

ID: 8335
EAN: 5902557376988
SKU: REA-K5606
 • 291.00
  Informacije o dostavi: 3-6 dni
 • -
  +
 • Izbrana različica zdaj ni na voljo.

  Obvestite me, ko se pojavi:

Tehnični parametri
Način odpiranja vrat: Nagibna
Velikost vrat: 90
Smer vrat: univerzalen
Debelina stekla: 6 mm
Višina vrat prhe 195 cm
Material profila: Aluminij
Material ročaja: Baker
Smer odpiranja: navznoter in navzven
Premaz Easy Clean: Da
Končna obdelava profila: Hrom
Vključen komplet tesnil: product_profile.value_YES
Lahko se namesti brez tuš kadi: product_profile.value_YES
Garancija: 24 mesecev
Proizvajalec: Rea
Opis

Predstavljamo izjemno lep model vrat za prho Rapid Swing. Vrata so izdelana iz visokokakovostnega kaljenega stekla debeline 6 mm. Opremljena so z zaščitnim premazom Easy Clean, ki omogoča enostavno vzdrževanje čistoče tuš kabine. Zaradi posebne proizvodne faze so trpežna in enostavna za čiščenje.

Model Rapid Swing ima učinkovit sistem nagibanja, ki omogoča enostavno odpiranje in zapiranje vrat. Sistem tečajev je zasnovan tako, da v celotni življenjski dobi deluje popolnoma nemoteno. Zaradi izjemno dobro premišljenih rešitev tesnila, uporabljena v vratih, zagotavljajo 100-odstotno tesnost in zanesljivost med uporabo.

Steklena vrata za prho so na voljo v štirih velikostih, tako da lahko vsakdo izbere prava za svoj projekt. Pred nakupom skrbno izmerite širino in višino niše. Dobro izbrana vrata za prho bodo ustvarila popoln videz vaše kopalnice in zagotovila pravo mero zasebnosti.

navodila in datoteke za prenos

Izdelki, ki vas morda zanimajo

  Newsletter

  *Sprejemajte naše ponudbe, promocije in posebne ponudbe! *Prijavite se na naš newsletter še danes!